Exposities en Kunst Events


Beelden op Locatie 2009  –  Zijderveld

In het idyllisch gelegen dijkhuisje ‘In de Wielegaard’ aan een wiel aan de Lekdijk was Beelden op Locatie te gast bij beeldhouwer Carla Molkenboer. Naast haar werk en dat van Jolanda Drukker Murray waren er beelden van Cissy van der Wel, sieraden van Zita Janssen en schilderijen van Janneke Bartlema te zien.

tuin


Beelden op Locatie 2010  –  Gouda

Gelegen aan de Oude IJssel was deze villa een schitterende locatie voor Beelden op Locatie. De achtertuin grensde aan het water en was opgebouwd in aflopende terrassen waar de beelden van Gera van der Leun mooi tot hun recht kwamen. Het glas van Bibi Smit en de sieraden van Neeltje Huddleston Slater en Myriam Oude Vrielink waren te zien in de tuinkamers in het souterrain. De eigenaren kozen ervoor om hun vrienden en zakelijke relaties uit te nodigen in deze kunstzinnige setting.

small - zuiderijsseldijkfrontgarden[1]-4 1


Beelden op Locatie 2011  –  Wijk bij Duurstede

Vlakbij de Lek ligt de prachtige tuin van Annie van Hal en haar gezin. Op haar verzoek maakt Beelden op Locatie daar een expositie met werk van beeldhouwers Jolanda Drukker Murray en Caroline Teesing, keramiek van Nicole Wolstenholme en sieraden van Henriette van Mispel. Annie van Hal is doorgegaan met het concept en heeft nu haar eigen beeldentuin Kunst aan de Lek.


Beelden op Locatie 2012  –  Zijderveld

In 2012 is Beelden op Locatie voor de tweede keer te gast in het dijkhuisje in Zijderveld. Ook nu is het werk van beeldhouwer Carla Molkenboer en Jolanda Drukker Murray te zien, gecombineerd met zonnewijzers van Gera van der Leun, rvs beelden van Lolke van der Bij en sieraden van Mirjam Jakubowski en René Vlasblom.

loc IMG_5540


Beelden op Locatie 2014  –  Groenekan

In de prachtige bostuin van portretschilder Jacqueline Laimböck en haar gezin waren door Jolanda kunstenaars uitgenodigd om hun werk te laten zien. De portretten van Jacqueline en beelden van Jolanda werd vergezeld door de sieraden van Mirjam Jakubowski en René Vlasblom, en tassen van Felicia van Oostveen.

uitnod BOL-6-2014


Beelden op Locatie 2014  –  Rottrdam

In november 2014 was Beelden op Locatie  voor de eerste keer in Rotterdam te gast en wel in Kookstudio Mix van Crista Hammel. Naast het werk van Harry Schumacher was er werk te zien van Dorothé Arts, Petra Jongmans, Christy de Witt en Noortje Stortelder.

foto dig BOL Rdam


Kunst Event voor Broodje COiD  –  Rotterdam

Tijdens Beelden op Locatie in Rotterdam hebben wij het Broodje COiD georganiseerd, een lunchbijeenkomst voor en door ondernemers uit Delfshaven. Ruim 60 personen waren aanwezig om te genieten van de lunch verzorgd door Kookstudio Mix van Christa Hamel. De exposerende kunstenaars vertelden over hun werk en inspiratiebronnen en de ondernemers konden genieten van de kunst en netwerken met hun collega ondernemers.


© Jolanda Drukker Murray